Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

It’s so beautiful, it’s like magic.

Jag borde kanske sluta missbruka ordet magi och beskriva allt som magiskt. Men jag tänker att om man gillar något, så borde man använda det hur mycket man vill. Gillar man någon, umgås med dem hur mycket man vill. Eller som igår när jag ville gå till frukost-caféet även på eftermiddagen. Och hur jag alltid lyssnar sönder låtarna jag tycker om. Just nu har jag också en favoritoutfit jag har på mig så ofta som möjligt. Jag kan inte begränsa mig, det är alltid allt eller inget. Men det kanske inte fungerar likadant med människor, man borde inte älska sönder någon för att sedan lämna dem. Ibland är det så det blir dock och just nu ville jag egentligen mest dela den här något vackra texten med er.

the idea of being in love

Minns ni första gången ni fick smaka på kärleken? Fast varje gång man blir förälskad, känns väl lite som att smaka på kärlek för första gången igen – är det inte så?

Jag var hopplöst förälskad i han som alla var kära i när vi var tretton och fjorton. Sedan blev jag kanske kär för första, första gången när jag var sjutton. Men det dröjde några år innan jag på riktigt skulle få älska någon. Och jag antar att vi, jag menar jag, fortfarande inte nått de högsta höjderna av kärlek.

FÖLJ:

3 svar

  1. Som jag känner igen det där. En vän har kallat mig en förlängare, för att jag drar ut på njutningar men också på lidanden. Och det är nog sant.

  2. Jag har en fundering.. Har läst din blogg till och från något år, men det senaste har du inte skrivit något om din kärlek från Indien? Är det slut? Har det runnit ut i sanden? Snälla berätta! Nyfiken

    1. Hej, jag nämnde det här https://jennifersandstrom.se/2014/04/27/every-happy-story-ends/
      Jag vill bara påpeka en sak. Jag tog inte illa upp av din kommentar nu, men nästa gång kanske du kan fundera på hur du formulerar dig? “Snälla berätta! Nyfiken”. Jag vet att bloggen ibland ser ut som en dokusåpa, men det är en verklighet, ett liv med massor av känslor – härliga och jobbiga känslor. Och jag kan tycka att din kommentar är lite “oh my god, vad hände i senaste avsnittet av Gossip girl?!”
      Detta är bara lite feedback, med all välmening och från mitt perspektiv. Som sagt, det är okej att du frågar och jag förstår att du undrar – kram! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.