Jennifer sandström

Den här veckan ska bli awesome.

Börjar med att försova mig. För att sedan inse att det är sommar och sommarkläderna eller snarare topparna är väldigt få i min garderob. Så efter att ha provat hela garderoben är jag nu äntligen påväg till jobbet. Tänker att jag är smashing, tänker att det kommer bli en bra dag och tänker att den här veckan kommer bli awesome.

Tänker alltså, tvingar mig själv att tänka så. Försöker övertyga mig själv och min hjärna, som är hyfsat lättlurade. Om man intalar sig själv något nog många gånger börjar man tillslut tro på det.

Sen kan frukost och kaffe var en bra idé också.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.