Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

INSPIRATIONSTIPS

Jag måste tipsa er om mina tre favoritsidor när det kommer till tidsfördriv eller inspirationsjakt! Jag bör varna er dock, de är aningen livsfarliga då de är otroligt beroendeframkallande och man alltid fastnar alldeles för länge och bara bläddrar och bläddrar och bläddrar bland allt underbart och fantastiskt som finns där ute!

StumbleUpon – Här väljer du olika kategorier du är intresserad av (resor, design, mat etc.) sen trycker du på “Stumble!” och då slumpas en internetsida fram. Det kan vara allt ifrån en video eller bild till en artikel eller liknande.

Pinterest – En sajt som bara bli mer och mer poppis, här kan du finna bilder i alla kategorier och samla dina egna favoriter under dina “boards”. Idén bygger på att källan till bilden alltid ska finnas kvar och att grundaren av bilden ska kunna få cred för den.

The Fancy – Här kan du imponeras av balla och häftiga grejer du aldrig sett innan, men även mer vardagliga grejer som bara är en fröjd för ögat!

FÖLJ:

2 svar

  1. Åh, jag tycker din blogg är inspirerande, full med glädje och ett måste att läsa varje dag :) sidorna du länkade till i dag var också helt fantastiska :)

    1. Oj Malin vad glad jag blir, tack så jättemycket för dina fina ord – vad kul att höra att bloggen uppskattas! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.