Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

något att göra när man är sjuk

Åh, jag insåg precis en sak jag faktiskt måste medge att jag älskar med att vara sjuk. Det är att man får ligga och surfa på nätet hela dagen utan dåligt samvete, låta sig inspireras av tusen fina och tänkvärda citat, läsa om andras kärlekshistorier lyckliga som sorgliga och inspireras av allt ifrån inredning till vilken färg jag vill ha på mina naglar eller vad mitt framtida barn ska heta. Och så råkade jag tänka ‘här kan jag ju inte bara sitta och bli överväldigad av all inspiration – jag måste ju göra någonting med den!' men så påminde jag mig själv om att, just det, du är sjuk, du får inte göra någonting annat än att sitta still just nu. Så fortsätt leta vackra bilder och underbara fraser. Bara ta in alltsammans.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.