Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

och så skulle vi vingla hem i natten och skratta åt allting

Lördagkväll 22.24
Klockan är strax halv elva, det är lördagkväll och det finns bara en sak jag vill göra. Dra på min svarta kjol, en topp, ett stort silvrigt halsband, dra två drag med mascara på mina ögonfransar, stoppa fötterna i mina svarta ballerinaskor och ta med mig Gaby till en trevlig bar för ett glas rött. I högtalarna skulle Vampire Weekend få spela och vi skulle prata om pojkar och kärlek, plugg och vänner, om allt som hänt i våra liv och allt det där som vi inte vet om varandra. Sen skulle vi fortsätta natten på ett av Aucklands alla dansgolv, helst i Ponsonby för det är tydligen där man ska hänga. Det var dit två unga gentlemän visade oss förra helgen, då hade vi ingen aning om att gatan var Aucklands “inneställe”, måttligt imponerade töser dagen efter. Så där skulle vi dansa tills barerna stängde och så skulle vi vingla hem i natten och skratta åt allting.

Det vill jag göra. Precis just nu.

Jag trodde nästan att jag tröttnat på att festa, men det var innan jag kom hit. För här klär alla upp sig och är så fina, det finns så många ställen att gå till och man träffar så mycket människor. Jag har inte tröttnat på att gå ut, det är utelivet som inte har varit tillräckligt bra!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.