Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

“So, have you figured out what job it is that makes you feel like everyday is like the weekend?”

Jag skulle nog kunna tycka om en hel del olika jobb, så länge jag inte behöver börja före nio, eller måste infinna mig på ett och samma kontor varenda dag. Det är nog två preferenser som jag kommer kräva av mitt framtida jobb.

Men, min dröm har länge varit att få skriva. Och jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet bara att jag vill skriva och jag tänker att resten löser sig när det väl blir dags. Idag fyller jag anteckningsböcker, blogginlägg och worddokument. I morgon kanske kapitel i en bok eller sidor i en tidning? Det löser sig. Vill jag skriva, så kommer jag att skriva.

Jag kanske blir fotograf också. Och öppnar ett kafé, som serverar nyttiga efterrätter och gröt med goda tillbehör, te i enorma, unika tekoppar och med gammaldags servetter. Och så kan jag fota min mat, göra receptböcker och skriva romaner om nätterna. Sedan flyttar jag till Spanien och lär mig spanska, vidare till Italien och lär mig ännu ett språk. Och när jag är femtio och känner mig färdig med Europa köper jag en underbar liten villa på en ö här i Nya Zeeland. Längs vägens gång har jag blivit kär säkert tio gånger om, och kanske först på den där ön, femtiosju år gammal hittar jag den där kiwin som jag ska gifta mig med. There is no need to rush things, right? 

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.