Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Insanity Sweden 2013.

Jag har jobbat i kväll. På vad som ska vara “galnaste housefestivalen”. Här i lilla Jönköping. Det har varit lite delade meningar om den här festivalen och alldeles för många skeptiker. Jag måste säga att de har gjort ett bra jobb arrangörerna! Massor av cred till dem! Även om det såklart finns saker att förbättra inför nästa år – det finns det alltid. Men i stället för att klaga och låta så jävla nedlåtande, kan vi inte bara ge dem lite beröm och uppmuntra engagemanget? Folk är alldeles för bittra. 

Att jobba 17-00.30 gick väldigt smidigt, det var kul! Bonus med trevligt jobbsällskap. Supportade även Insanity Sweden lite i att svara på frågor på deras Facebook-sida, haha, jag kan liksom inte låta bli när det kommer till sociala medier! Träffade även en twitter-vän för första gången, trevlig kille. Har träffat 3 “internetvänner” inom loppet av en vecka, det är ganska ballt och framför allt roligt!

Insanity är även i morgonkväll och jag ska jobba då också. Älskar att jobba, det är skön kontrast till studierna. Nu, god natt på er!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.