Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Inredning, god mat, vin.

Lördagkväll. Och här sitter jag med ett vinglas, i mjukisbyxor och med basket på tvn. Helt perfekt skulle man kunna säga.

 
   

Vi har lagat mat ikväll. Efter en dag på Ikea och diverse andra inredningsbutiker. Maten var god och inredning är kul! Så kul att göra med någon annan, för en lägenhet man planerar att bo (antagligen) mer än 6 månader. Det har inte hänt sedan 2011.

Han kan min man! Jag har egentligen aldrig varit big fan av att laga mat, förrän nu, med honom. Det känns på något vis mer betydelsefullt och såklart roliga att äta tillsammans.

 Vårt pysslande och inredande av lägenheten går sakta sakta framåt med små små steg – med det är ju huvudsaken, ingen stress här. Idag fick vi upp lampan som var det enda vi fick med oss hem – men måste byta den pga lite skadad. 

   

Anyways. Här sitter jag och tänker att livet kanske blir rätt fint ändå. Det är bara ett gäng pusselbitar som ska hittas eller byggas och sen pusslas ihop. Så som det är när man river upp rötterna från marken och planterar dem på nya platser som är helt obekanta. Det tar tid att bygga ett liv.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.