Jennifer sandström

Mitt nya jobb i Finland.

Så, i tisdags började jag alltså på mitt nya jobb här i Finland. Som ni vet bor jag i Esbo som är en stad som är sammankopplad med Helsingfors (som jag brukar beskriva det även om det egentligen är en egen stad) men jag säger till er svenskar att jag “bor i Helsingfors” för att ni ska ha något hum om var jag befinner mig. Men jag bor alltså egentligen i Esbo och det är även i Esbo som mitt nya jobb ligger.

Några av er har varit lite nyfikna på var det är jag har börjat och vad det är jag gör på nya jobbet (med all rätt), så jag tänkte att jag skulle berätta lite om företaget och vad min roll är.

Företaget är ett finskt startup företag med namnet Zervant och är ett faktureringsprogram online.

Det är i grund och botten ett faktureringsprogram online som riktar sig mot egenföretagare (alltså enskilda firmor/små företag). Man kan skapa och skicka fakturor, tidrapportera och även sköta bokföringen med hjälp av programmet. Kanske inte låter jättespännande? Men det är mer användbart än vad det är spännande, fakturering och bokföring etc. är väl kanske de tråkigaste delarna med att ha ett eget företag och vi finns helt enkelt till för att underlätta detta.

Och vad är det jag ska göra? Jag ska äntligen, igen, få pyssla med det jag älskar! Nämligen online-marknadsföring. Jag kommer ansvara för och sköta marknadsföringen för den svenska marknaden (vi finns i Finland, Sverige, Tyskland, Frankrike och UK). Mycket internet och mycket sociala medier, sådant spännande. Förhoppningsvis något besök i Sverige också, vi får se.

Det känns fortfarande lite galet att det faktiskt flyter på så bra som det gjort den senaste tiden/året. Men det kanske underlättar att man som jag varit öppen för det mesta, på olika platser, i olika länder?

Hur som helst, undrar ni något så är ni alltid välkomna att fråga – bara att lämna en kommentar här nedan eller skicka ett mail! :)

FÖLJ:

9 svar

    1. Tack! Nämen?? Kul sammanträffande :) Vi har en kampanj just nu om du vill prova, du får testa gratis i två månader – jag kan skicka dig ett mail i morgon när jag är på jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.