Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Risky business att köpa soffa med pms.

Hallo godingar. Så var det måndag igen – och vad hände med mitt lovande om att blogga i helgen? I princip ingenting. Var försvann tiden? Tiden försvann till “inredning”. Vi försöker nämligen slå rekord i att besöka ett IKEA-varuhus flest antal dagar i rad. Vi är nu inne på tredje dagen. Och vi jobbar så att vi spenderar mer och mer pengar för varje dag. Nu senast blev inköpet en soffa. Vår första gemensamma möbel, oh my god. 

 

Jag i förarsätet och bakom mig är soffan inpackad, med öppen bagagelucka. Maraboun? Den var nödvändig för allas överlevnad. Det är kanske inte den bästa idén att åka till IKEA en måndagkväll efter jobbet. När det regnar. Och man är pms:ig (det var alltså jag som hade pms, inte soffan om det var det ni trodde i rubriken). Och sedan ska köra hem i 40km/h pga den öppna bagageluckan. 

 
Vi mätte aldrig hur bred soffan var, bara hur lång… Och det var på håret att den fick plats, en centimeter till hade inte gått. Hehe. #livingontheedge

Jag fick dessutom vara den som körde pga korta ben så att stolen gick att skjuta fram längst möjligast. Så därav kändes chokladen som bra i förebyggande syfte.

Och det funkade fint. Jag behöll tålamodet ända hem. Och fortfarande.

   

Men det bästa när man har pms är att få vara supermegaynklig mot sin pojkvän. Eftersom männen har noll relation till mens hamnar det i sådant underläge att de bara nickar och håller med och gör vad man än säger. I princip. Hehe. De blir möjligen lite tafatta också… Han idag “det kanske inte är någon tröst men du vet i alla fall vad smärtan beror på”. Yes, på att jag är kvinna, det beror den på. Och det mina vänner, det är inte dumt alls. Att vara kvinna alltså.

 

Tänk att en soffa kan packas så smart och bli såhär liten och behändig?

Vi var i alla fall så förnuftiga att vi inte började packa upp IKEA-soffan när vi väl var hemma och inne med den 21.40. Får bli morgondagens pyssla. Steg för steg, det är så man får jobba när man inreder en lägenhet och samtidigt jobbar. Gör inget om det är kaos ett tag, det blir fint så småningom.

FÖLJ:

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.