Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Hello Work.

I morse gnuggade jag mig i ögonen 06.45 och möttes direkt av en halvblå himmel med solstrålar som stack fram! Blev så glad främst för att det innebar att  jag kunde promenera till jobbet. Känns som världens lyx att ha 30 minuters promenad till jobbet, så himla bra anledning att få den där vardagsmotionen. Dessutom tar det nästan en halvtimma med buss också pga byte… Ännu mer motiverande att gå!

  
Enda anledning till varför jag gillat mina “pendlings-halvtimmar” till och från jobbet är för att jag antingen kan skriva blogg eller läsa en bok, det känns som om jag får ut något av tiden och därför känns den inte bortkastad. När jag promenerar får jag dock två andra vinster: hälsan blir glad och jag kan lyssna på en inspirerande podd! Idag lyssnade jag på Munken som blev multientreprenör i Framgångspodden, tips! 

Har precis ätit lunch i huset bredvid vårt kontor. Inkluderade glass till efterrätt!! En bra sak med att luncha i dessa lunchrestauranger. En dålig sak är att det är så himla mycket mat – och jag har väldigt svårt för att inte äta upp allt….

 
Hörni, det är fredag idag!! Hur fint? Så fint! Lovar dessutom att jag ska blogga i helgen (jinxar väl det nu genom att skriva det här) – har mer att berätta om Spanien, om mitt jobb och så vidare.

Puss och trevlig helg!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.