Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

inga måsten, bara utmaningar

Hittade ett så bra inlägg hos den här donnan! Det är precis så jag tänker. Jag ser inte ett, typ, 10-dagar-utan-socker som ett måste, visst det kanske är döjobbigt i början men det är det jag älskar. Det är en utmaning som jag och min kropp mår bra av!

Hon skriver också att man ska kunna unna sig, men det ska vara när man själv vill och inte för att man behöver det, inte för att kroppen skriker efter socker.

Att socker INTE är hälsosamt är ett faktum och att kroppen blir beroende av det är också sant. Jag är ingen moraltant som säger hur ni ska leva era liv, vi gör alla våra egna val, men jag vet vad jag mår bäst av och försöker leva efter det :)

20120517-180300.jpg
Chokladbollar är mums och givetvis OK ibland! Men när man inte har sockersuget så finns massor av annat som också är gott!

FÖLJ:

2 svar

  1. Så sant som det står i inlägget. Jag gör det som en utmaning. Jag vet att 1 juni ska jag köpa den nya Marabou med jordgubb i till exempel, haha. Konstig belöning kanske, men det lär ju bli gott :D

    Min nya favoritfrukost just nu är apelsin och färsk ananas med turkisk yoghurt :) Jättesimpelt!

    1. Tack, eller hur! :) ja men det är skitbra! Jag är också sugen på den maraboun, bra mål! ;)
      Åh, det lät smarrigt. Jag har ätit keso med äpple och kanel de senaste dagarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.