Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Hur snygg och bra är inte jag?

Det är fredag så kan vi inte ta några sekunder åt att beundra oss själva och skryta lite? Ja, jag vet – det hör inte riktigt till vår natur och det känns rätt obekvämt inför andra. Men såhär på bloggen ser jag ju inte er och det gör det betydligt lättare. Ni kan lämna en kommentar och låtsas att ingen läser! Det gör jag faktiskt ibland, låtsas (eller ibland känns det så) att det inte är någon som läser det jag skriver här.

Så ja, det har varit en bra vecka. Jag har krackelerat emellanåt men överlag liksom – sjukt bra vecka. På jobbet hade jag plötsligt i uppdrag att designa en webbsida och redigera text. Webbsidan är inte det vackraste mina ögon skådat men vad fan, jag är stolt ändå. Och att redigera text – det om något är mitt forum! Lyckades med en “guldstjärna” i säljarbetet i veckan också!

20130906-173619.jpg
De här är några ord jag får intala mig själv när vår vd lämnar mig med orden “äh, jag ska hålla tyst nu och lämna det här upp till dig – du bestämmer!” Att få förtroendet och ansvaret känns så himla bra.

Sen var det lite skönhet. Jag var rätt snygg i veckan. Även om bilden tycks tala för att jag ser ganska kort ut, lite ihoptryckt? Nåja, jag kände mig snygg och fick höra det också.

20130905-213724.jpg

Rekord i skryt, men man får väl passa på de gånger man faktiskt känner sig såhär, självsäker och oövervinnelig. Känslor är aldrig bestående ni vet.

Så, er tur – vad är ni stolta över?

FÖLJ:

2 svar

  1. Skryta är kul! Denna vecka är jag extra stolt över mina studieprestationer. Tog mig till biblioteket och satt och läste både måndag och tisdag, inför onsdagens lektion, och satt även idag och skrev färdigt inlämningsuppgiften som ska in på tisdag. Bra flyt i det hela nu. Hann till och med ha hela torsdagen ledig från plugg. Även stolt över hur jag hanterade en situation i onsdags. Mitt middagssällskap ställde in samma dag som middagen skulle ätas på, bestämt sen en vecka tillbaka. Talade om att jag blev besviken och så. Jag är ingen curly Sue. Kom även fram till en ny dag då det passade med en middag. Så det känns bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.