Jennifer sandström

Hur har det gått med min kurs? + save the date för hösten

På söndagen för två veckor sen trillade de sista anmälningarna in till SEO-kursen och mitt mål om att få minst 10 deltagare slogs med några stycken.

Hurra!

Det känns lite coolt och jag tror inte det har hunnit sjunka in helt – dels att jag faktiskt lyckades sätta ihop en första kurs (hello drygt 160 timmars jobb) och dels att det fanns ett gäng som ville gå den.

Det är förvånansvärt lätt att jämföra sig med sånna som kommit längre. Sånna som är äldre. Sånna som är bättre. Och såklart har de hundratusentals tankarna redan rusat genom mig, vad jag borde göra, vad jag kan göra annorlunda osv. Eller till och med att jag inte borde gjort en kurs alls.

Oh well, den så bekanta känslan av att aldrig bli hundraprocent nöjd.

Nu rullar i alla fall kursen och feedbacken jag fått hittills har varit väldigt fin. Och jag njuter av att inte behöva marknadsföra mer, haha. Den “säljstrategi” jag gillar bäst är den som är typ så här “här finns en kurs, köp om du är intresserad, jag tänker inte tvinga dig”. Dessvärre aldrig den strategi som slår säljrekord. Men det är kanske inte heller min målsättning i livet.

Med tanke på intresset och alla frågor jag fått om “Går kursen igen? Till hösten?” så ser det dessvärre ut som att jag kommer behöva marknadsföra den igen. Jag hade tankar på att låta kursen ligga som en öppen kurs som du kan köpa när som helst, men inser nu att det kan vara värdefullt att kunna få support medan du går igenom kursen – och då kan det vara lättare att köra i omgångar. Både för mig men också för dig som går kursen.

Därför har jag nu bestämt att så får det bli.

Så ladies and gentlemen, anteckna datumet i era kalendrar:

SEO-kurs – 14 september 2020 (save the date!)

Då kommer jag hålla i en kurs i SEO under några veckor (får se om det blir fyra igen eller om konceptet tar en annorlunda skepnad), för dig som drömmer om att få läsarna och kunderna att hitta till DIG utan att du behöver jaga dem ❤︎

Jag har just nu noll inplanerade jobb i höst, förutom detta då. Är det vad de spirituella skulle kalla ett tecken från universum? Att universums krafter frigjort tid för att jag ska kunna ägna mig åt att lära hela världen om sökmotoroptimering. Hehe. Jag tror inte på det själv, men tycker tillfället är passande. Så som livet är ibland med sina tillfälligheter.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.