Jennifer sandström

Herregud – kursen är här

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

De senaste två månaderna har varit uteslutande roliga.

De senaste två dagarna har varit någon sorts motsats.

Bloggen har varit tystare än den brukar, för att jag helt enkelt varit nästan orimligt fokuserad på att ro i hamn det jag påbörjade förra året och i mars bestämde mig för att slutföra. Jag insåg att om jag verkligen vill få ihop den här kursen i sökoptimering, då måste jag prioritera bort allt annat (förutom sömn, träning och lite socialt umgänge).

Så blev det alltså och i söndags stod det i min kalender “DEADLINE SEO-KURS!” Och det kändes ganska overkligt att faktiskt, för en gångs skull, vara i synk med en deadline.

Och som sagt, att jobba på den här kursen har varit en trevligare upplevelse än vad jag hade kunnat tro. Det känns som om jag verkligen har fått ihop något som är bra och kan vara till glädje för någon annan.

Att den här kursen på riktigt kan hjälpa någon framåt.

Vad är då det jobbiga?

Det jobbiga är förstås alla känslor som kommer. Att lägga ut sig själv så här, något man verkligen tror på. Bara för att mötas av den enorma rädslan som säger: Jennifer, tänk så misslyckas du fatalt nu? Tänk så finns det inte en enda person som behöver det du erbjuder? Tänk om ingen vill ha din kurs?

Och det hemska då skulle inte ens vara all den tiden jag lagt ner, utan bara att det skulle kännas som ett platt fall.

Kroppen har redan börjat förbereda sig på alla tänkbara scenarion som kan uppstå vid ett misslyckande. Ett par lugnande tankar är att det händer betydligt värre och viktigare saker i världen (min kurs är ganska betydelselös i jämförelse) och tänk att faktiskt kunna ha ett rejält misslyckande i sitt bagage att berätta om i framtiden?

Men låt oss nu inte ta ut den förlusten i förskott.

Och som tur är kom inte alla dessa känslor medan jag höll på med kursen, var bara så fokuserad på att bli klar. Ett steg i taget.

Mer info om SEO-kursen här!

Och om inte annat har jag i alla fall skapat en kurs. Bara det sägs ju vara en bedrift, oavsett hur det går sen.

Hälsningar,
Eder Dramaqueen

FÖLJ:

6 svar

  1. Det kommer att bli succé! Och ja jäklar, tänk att du skapat en kurs??! Hur himla fint är inte det? Jag tror ju att det kommer att bli många kurser framöver. HEJA!

    P.S. Är det inte bra att vara nervös ibland? Annars blir väl livet ganska tråkigt!

    1. Jaa som Maja sa, ta vara på den känslan när man blir riktigt nervös eftersom den inte sker så jätteofta 🙏🏼❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.