Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Hej från Stockholm.

Hej på er. Här sitter jag på Stockholms tunnelbana just nu… IMG_1715.JPG
Har haft fullt upp hela helgen och haft det SÅ mysigt med gänget. Dessutom hann jag med en bokrelease nu i eftermiddags och ska möta upp mina internetvänner innan båten går ikväll. Kommer vara socialt utmattad efter den här intensiva helgen. Så värt det. Får i alla fall 11 timmar med mig själv på båten, skönt. Längtar även sanslöst mycket efter Mumins famn!!

Jag ska berätta om helgen senare och visa massor med fina bilder! Även berätta om bokreleasen och boken! Puss och kram så länge

/Jennifer, skulle nog kunna tänka sig ett liv i Stockholm ändå

FÖLJ:

4 svar

  1. Säkert intensivt o säkert är du trött. Men i långa loppet tror jag att events, resor och happenings likt denna faktiskt i långa loppet ger mer energi än de kostar =) Trevlig resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.