Jennifer sandström

Julklappar för henne.

Inlägget innehåller annonslänkar

Här  kommer ännu mer juklapps-inspiration! Idag tillägnat juklappar åt flickvännen eller någon annan av det kvinnliga könet, kanske en julklapp till mamma, syrran eller mormor? Varsågoda, låt er inspireras!

» Fler tips: Årets bästa julklappstips – tips på julklappar 2018

 

julklapp till henne 2014

 En ursnygg klocka från Triwa, Season of Peace-doftljus från Yankee Candle, morgonrock från Nelly, mitt favorit-läppstift från Make Up Storemidjeväska för mobilen under träning – Nike, Not that kind of girl av Lena Dunham finns hos Bokus

» Se fler tips här: julklappar till flickvän

Jag har själv länge spanat efter en klocka, ja i flera år faktiskt, och äntligen hittat en som jag hoppas ska sitta som gjuten runt min handled! Morgonrocker tycker jag ser fantastiskt mysig ut… Men det är inte ett alternativ när man flyttar från plats till plats att släpa med sig en gigantisk morgonrock… Jag härdar ut med en leopardmönstrad i siden så länge. En annan bra julklapp är teer! Te på lösvikt är kanske en klassiker – men jag tycker ALLA örtteer från Pukka och Yogi Tea är så mycket godare än allt annat. De kostar kring 45-50 kronor, så rätt dyrt om man vill köpa hem mängder av olika sorter.

Läppstiftet Happy är min favorit just nu. Det är det enda jag piffar upp mig med ibland – de dagar Mumin inte är inom puss-räckhåll, hehe. Bellas parfym är jag såklart himla nyfiken på och tänker mig att det är en bra julklapp – dock använder jag sällan parfym längre. Midjebältet för träning kan jag rekommendera efter att ha provat det nu (fett nöjd). Och slutligen har jag läst rätt bra recensioner av boken på bilden!

Så ja, med andra ord, om jag skulle haft en önskelista skulle den se ut ungefär såhär.

FÖLJ:

5 svar

 1. Liknande lista för mig (men mer specifikt voluspa-ljus, Annika Sjöös paleobok och även en primer). Också nyfiken på parfymen, men har blivit så luktkänslig det sista året så jag klarar inte riktigt parfymer etc. (Gravida kallar sig ofta luktkänsliga. Hjäääälp säger jag bara, om jag blir gravid kan det inte bli värre än det är med luktsinnet).

  Också nyfiken på ryggbälte men kan inte använda för jag vet inte hur hårt och vart det ska sitta haha. Åhh kan du inte blogga om ett vanligt gympass för dig samt om dina favoritövningar?

  Kram från Johanna som inte klarade chins 2014 men ska göra det 2015

  Kan du inte visa ditt

  1. Voluspa är nästan ännu bättre ja, tycker de är så snygga! haha
   Min hy är lite känslig för parfymer, inte näsan, så jag har det inte heller så mycket.

   Oh, ett vanligt gympass – bra idé, det ska jag göra!Och alltså bältet, det är ett där man förvarar mobilen så man kan lyssna på musik under träningen, tror du kanske tänkte på något annat? ;)

   Övar du på chins nu? I så fall fixar du det snart!!

   Din kommentar slutade med “Kan du inte visa ditt” skulle det stå något mer där? hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.