Jennifer sandström

härliga förmiddagar och dagar i allmänhet

Mina veckodagar här i Auckland är så himla sköna för det mesta. Ingen av mina klasser börjar före 1 och det passar mig perfekt så som den icke-morgonmänniska jag är. Så dagarna börjar med att jag snoozar onödigt länge om jag inte har något viktigt att gå upp till. Och när jag snoozar så kan jag göra det i en till två timmar, utan problem, med ett alaram så går av MINST var femte minut. Jag skulle vilja påstå att det är en särskild talang som jag besitter, kanske inget att skryta med dock.

Förmiddagarna ägnar jag sedan åt träningspass och plugg om det behövs. I morse (eller ja, klockan elva) prommade jag och inhandlade mer frukt och grönt, sedan körde jag ett 20 minuter snabbpass på gymmet, lite styrka överkropp bara. Klarade 40 armhävningar, inte på raken, men i alla fall, det är nytt rekord!

20120920-182022.jpg
Med instagram-filter gör det ingenting att man är osminkad, haha.

Sedan hade jag min eftermiddags lektion och valde att skippa workshopen på 1 timma som inte är givande för fem öre! Jag traskade hem och tog en powernap istället. Och apropå mina sovvanor misstänker jag att jag har brist på järn. Jag är väldigt trött, väldigt ofta och efter 90 minuters lektion så känner jag bara för att sova. Så mitt mission är att införskaffa järntabletter(?) och se om det kan påverka mig positivt. Då jag inte kunnat dricka kaffe i veckan har jag tagit powernaps varje dag istället. Men jag vet inte om det är fullt normalt att efter åtta timmars sömn, vakna klockan 08.00 och sedan ta en powernap 11.30?

20120920-182027.jpg

Efter min powernap hade jag en hemskt mysig skypedate med Sanna som befinner sig borta i Cali och Fresno. Saknar mina Jönköpingsvänner som jag inte sett sedan innan jul(!!). Sanna skriver blogg (vilket jag fullkomligt ääälskar) och den hittar ni HÄR. Bloggläsare som hängt med ett tag (om det finns några sådana, haha) minns kanske Sanna som flickan med den otroliga sångrösten och som var med i Talang förra året :)

Nu ska jag och mina flatties eller ja rumskamrater som vi säger på svenska, gå och äta middag tillsammans. En liten reunion efter att alla varit borta under lovet osv. Jag tänkte försöka hitta något spännande vegetariskt alternativ!

Puss på er

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.