Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Göteborg, I LOVE YOU

Den här staden alltså, jag trivs så bra här. Alltid när jag åker hit eller åker buss in till stan så lyssnar jag på Håkan Hellström och drömmer mig bort. Jag tycker göteborgarna är så mysiga och deras humor är så himla go. Naturen här är så vacker på somrarna, alla trädgårdar är så fina och det finns så många fina hus!

Nästa sommar får jag min examen och då ska jag flytta hit. För en stund. Och så ska jag jobba utomlands lite, se världen ännu mer. Och sen bosätta mig här. Ha en lägenhet på Manhattan, ett strandhus i Karibien, en fjällstuga längst upp i Norrland, ett sommarställe i en mysig liten by på västkusten… Om vi ska tillåta oss att drömma så stort vi bara kan! :)

Nu spårade jag ur lite, men jag älskar Göteborg och jag älskar att drömma.

Idag då, mötte upp Siri inne i stan. Vi köpte med oss jordgubbar och satte oss i Kungsparken, solen värmde så gött. Uppdaterade varandra om allt spännande i livet och smed planer inför Australien i december. Hon är så bra Siri, längtar så tills vi ses på Nya Zeeland när hon kommer dit!

20120627-203538.jpg

20120627-203615.jpg

FÖLJ:

Ett svar

  1. Hade också en riktig drömmar-dag igår. Tänkte att jag skulle köpa en liten stuga och bo i på somrarna och en lya i LA på vintern. Pappa var rätt snabb med att döda dessa drömmar dessvärre “Du måste ju jobba och spara pengar i flera år först”. Jaja, men varför drömma lite när man kan drömma stort?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.