Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

att tycka om sig själv

Ju äldre jag blir desto mer förstår jag hur viktigt det är att trivas med sig själv, vara sin bästa vän och att älska sig själv! Det kan låta klyschigt och det kanske inte är något många går omkring och funderar över. Men för mig är det väldigt viktigt och jag tror att det är det för många andra också.

Hela livet blir så mycket enklare och framför allt roligare om vi lär oss tycka om vårt eget sällskap och oss själva som människor. Det kan låta djupt och seriöst, men jag vill bara att ni inte ska glömma bort ert egna värde! Kasta er inte in i relationer som gör er illa, varken med en partner eller en vän. Våga sätta er själva främst, först då kan man ge tillbaka till andra fullt ut!

Att vara i ett förhållande där man inte är helt nöjd med sig själv kommer påverka både ert förhållande och din partner negativt. Om du inte kan älska dig själv, hur kan du då förvänta dig att någon annan ska göra det? Ska denne dessutom täcka upp den kärlek hos dig som du inte kan ge dig själv och fylla upp den kvot av bekräftelse som du kräver?

Det här är kanske främsta anledning till varför jag är så pass glad över att vara singel som jag faktiskt är. Kärlek och närhet i all ära, men kärlek finns att hämta hos vänner och familj och närhet går väl också att lösa utan en partner, haha. Jag har lärt mig att vara självständig och att tycka att jag är viktigast i mitt liv. Den dagen jag träffar någon, kommer det helt enkelt vara för att umgås med honom är så pass mycket bättre än att umgås med mig själv. Som jag nämnt förut, han ska inte fylla ett tomrum, han ska toppa min redan fyllda 100%!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.