Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Lätt, snabb och alldeles, alldeles underbar!

ÅH JAG ÄR SÅ KÄR I MIN NYA ÖGONSTEN!

Den som sa att man inte kan bli lycklig av materiella ting kan aldrig ha haft en MacBook Air i sin ägo! Det här kan komma och bli mitt bästa köp genom tiderna. Jag kommer skriva massor av böcker på den här datorn bara för att jag är så frälst vid den.

Nä, okej, om vi ska ta ner mig på jorden lite… Att investera i en MacBook Air kändes för mig ytterst väsentligt med hänsyn till hur mycket tid jag tillbringar vid min laptop. Det är otaliga timmar som går åt till allt ifrån att kommunicera, skriva och skapa till att göra skolarbeten och viktiga grejer. Dessutom gör jag ALLT samtidigt, Photoshop, iPhoto, Spotify, 20 internetsidor, ja ni vet. Det krävs en bra dator med grym prestanda för att klara av allt det och min förra dator sackade ihop jämt. Så därav, en MacBook Air i min ägo. OCH JAG ÄR SÅ LYCKLIG. Let's go to New Zealand!

20120628-100942.jpg

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.