Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fuck you, du är gammal och bitter.

Det finns en sorts skräckblandad förtjusning i att möta äldre och äckligt bittra människor. Ni vet när de ger en den där blicken som säger: Lilla gumman, du är så ung och naiv, du kommer lära dig med livets gång och en dag inse verkligheten du också *klappar på huvudet*. Den ena halvan av mig skrattar, rycker på axlarna och säger “watch me” och blir liksom ännu mer triggad till att följa alla mina skyhöga och ‘romantiserade' drömmar. Medan den andra halvan bara inte orkar mer och istället vill skrika: FUCK YOU, du är så jävla bitter – lämna mig ifred! Samtidigt ser jag ju det där sorgsna i blicken. Att hen kanske upplevt ett krossat hjärta? Och på ett eller annat sätt fått sina drömmar krossade?

Men seriöst. Det handlar inte om VAD som händer oss, utan HUR vi tacklar det. En viss Isabella Löwengrip aka Blondinbella beskriver det alldeles utmärkt och det är en anledning till varför jag läser hennes blogg, för att jag fullkomligt älskar hennes inställning till livet.

Jag tror så innerligt att jag kan göra allt som jag bestämmer mig för att göra. Och ibland påminner “dessa typen av människor” mig om att jag är 21 år gammal och att jag är så UNG. Kan ni gissa vad som triggade igång all ilska i mig och lusten att bevisa världen (de gamla och de bittra) hur fel de har? Mannen tittade på mig och sa i princip, det kommer aldrig fungera med ett distansförhållande. JA MEN TACK SOM FAN FÖR SUPPORTEN. Ditt brustna hjärta är inte nödvändigtvis min verklighet och din nivå av bitterhet ska jag aldrig sjunka till.

Min dröm är att få vara med min prins. Det är det jag vill. Jag tror på kärleken, jag tror på att vara med någon som fyller oss med lycka och kärlek, jag tror på att där du investerar din kärlek så investerar du ditt liv.

En annan man, Bob Dylan, beskriver det så himla himla vackert.

For them that must obey authority
That they do not respect in any degree
Who despise their jobs, their destinies
Speak jealously of them that are free
Cultivate their flowers to be
Nothing more than something they invest in

Om man vill kalla det naiv, så kommer jag alltid att vara det. Vi skapar våra liv. Vi tar steg efter steg, kliv efter kliv, ena foten efter den andra precis i den riktning vi önskar. Kom ihåg det. Kämpa om det känns tungt, njut om det känns bra. Världen är en vacker plats. *snurrar i en tornado upp i det blå och fastnar bland molnen forevaaahh*

Som min Twitter-kompis Erik sa:  Naivitet. Det måste vara ett av de mest underskattade personlighetsdragen i världen.

FÖLJ:

10 svar

  1. usch för sånna gamla bittra människor! Du är så cool, och om ngn kmr klara distansförhållande, så är det tamigfan du jänkz! <3

  2. Åh, här blir en citerad och allt. Är också trött på de som ska slå ner på ens drömmar så där. Fortsätt att leva i dem, Jennifer, för du kommer att få uppleva dem. “Kämpa om det känns tungt, njut om det känns bra” låter som en floskel, men exakt så tänker jag med. Det verkar funka. :)

    1. Jaa jag kom och tänka på de kloka orden du lämnade här i bloggen för ett tag sedan, apropå att vara naiv. Och de var värda att nämnas igen :-) Du, det är helt rätt – vi är båda änna kloka du! Kul att du fortfarande är in här och läser. Det är jag hos dig också när det uppdateras!

  3. Believe me, jag e 31 och får höra sånt…blev häromdagen utskälld av en chef på sthlms-kontoret för att jag tog upp en sak en i England berättat; “Men snälla Nelly, Garry pratar engelska, det är kanske inte så lätt att förstå…” Öhhh?!!

  4. Vilken idiot, om det inte hade funnits modiga människor med (omöjliga) drömmar hade vi väl varit kvar i medelåldern när det kommer till demokrati och vetenskap! Så fortsätt drömma om ett liv med din prins och kämpa för kärleken ni har, ni klarar det :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.