Jennifer sandström

Läggdags.

Jag har placerat min säng så eminent precis nedanför fönstret så när jag lägger mig ner och släcker lampan kan jag titta ut och se stjärnhimlen. Jag förtrollas av stjärnhimlen, månen och berg. Ingen stjärnhimmel av de jag har sett slår Nya Zeelands stjärnhimmel, den var helt lamslående. Man skulle kunna fastna med ögonen på den en hel natt. Berg vet jag inte, av det jag har sett skulle det väl också få bli Nya Zeeland. Kanadas berg är också rätt mäktiga. Men jag väntar spänt på att få besöka alperna för första gången i mitt lilla liv. Jag är inte så berest inom Europas gränser nämligen (förutom alla typiska charter resmål).

Förresten hörni. Tänkte på en grej.
Bloggen är som en liten kompis. Särskilt bra när man reser eller kommer till nya platser och plötsligt får en massa ensamtid. Och det är ju egentligen inte bara EN liten kompis, utan jag skriver ju till er där ute och ni börjar bli en hel del. Det är liksom fint att ha någon att “prata med” precis exakt när man känner för det eller behöver det. Även om våra konversationer många gånger är rätt ensidiga, hehe. (Fast ni är duktiga på att kommentera också, så fina ni är!) Jag uppskattar i alla fall att ni finns där, det betyder massor. Jag känner mig ärad att ni är här och läser. ❤️

Godnatt från Jennifer som ligger på en smal 90 centimeters-säng, kramar sin nalle och tittar på stjärnorna.

FÖLJ:

4 svar

  1. Åhh hoppas du har det bra i München Jennifer. Jag skrattade förresten gott åt att du stod kvar i den vagn som blev kvarlämnad på stationen. Haha!

    1. Haha… Ja alltså, snart lär jag mig! Men jag är ju så himla ovan vid allt det här ;) Jag har det bra Emelie. Kraaam!

    1. Kan verkligen tänka mig det. Vill både åka skidor och vandra i de bergen! :)
      Närmaste framtiden, vad innebär det – ett par månader? Hihi. Jaa, planerar att ta ett par veckor i Indien under våren och invänta lite besök från Sverige här i München. Mitt internship håller på till augusti och efter det (om det också räknas som närmaste framtiden) så vet jag inte! Kanske får låta hjärtat styra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.