Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Min nya bastu, varm choklad och annat trevligt.

Hej. Idag tog jag mitt pick och pack, i TVÅ omgångar, och flyttade in i mitt nya “hem”. Synd att det ska vara så knepigt och dyrt att bo i München, men jag förstår att man vill bo här. Mitt nya rum är lite som en bastu, inte i avseendet värme (för då är det motsatsen till en bastu) men väggarna ser likadana ut. “Jättevackra” träväggar. Nåja, jag är SÅ glad att jag hittat någonstans att bo och jag behövde inte ens leta. Tro att allt löser sig så gör det det. Easy as a pancake *peppar peppar ta i trä*.

Var så himmelens slut idag. Men i brist på mat och med en mage som började kurra tog jag mig ut på gatorna i mitt nya område och hittade kanske ett av de trevligaste caféen jag besökt, Cuccuma. Det kändes som att komma hem till någon. Och ett par hundar trevade omkring i caféet bland gästerna. Här har jag suttit ett par timmar nu. Ätit en focaccia, druckit en chailatte och nu äter jag en banankaka och dricker en varm choklad. Kändes som att det var exakt det jag behövde idag. Bara mysa ner mig på ett café, försvinna in i boken Shantaram och låta goda smaker passera mina läppar.

20140209-200258.jpg

Det känns bra att vara här även om jag inte vill någonting hellre än att vara med min pojkvän. Jag är pepp på en ny jobbvecka samt att införskaffa det där gymkortet. Uppehållet från gymmet har varat tillräckligt länge nu, jag saknar det.

Puss och kram!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.