Jennifer sandström

Search
Close this search box.

fuck the future

Vi människor är skrämmande bra på att leva i framtiden. Vi längtar, vi oroar oss, vi undrar, vi planerar, funderar, grubblar och ägnar så mycket tankar och energi åt framtiden. När vi i själva verket borde ta vara på vad vi har precis just här och nu. Om jag älskar livet här i Auckland, så är det ett väldigt underbart faktum. Och att jag åker hem i december är inte något som bekymrar mig desto mer. Jag njuter av allting som sker nu. Jag njuter av människorna här, klimatet, storstadslivet, få pussa någon söt pojke, ha underbara kvällar med vännerna och fantastiska resor med allesammans. Det är nästan overkligt fint, livet just nu. Men livet har varit overkligt fint förut och det kommer att vara det igen, vi behöver inte grubbla. Jag behöver inte oroa mig. Jag behöver bara njuta, njuta av det som är precis just nu. Här och nu. I Auckland, på Nya Zeeland. Och jag älskar det!

So fuck the future, because no matter whatever happens in the future, it doesn't really matter today, does it? My future looks bright, of course, and I've all of those amazing dreams, but still, that's the future and I'm living for today, because half the fun of having dreams is the journey to get there.

maybe it's not about the happy ending maybe it's about the story
if I ever get a tattoo, I will tattoo this and the world map.

FÖLJ:

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.