Jennifer sandström

Frilansa som marknadsförare?

Är du nyfiken på hur det är att frilansa som marknadsförare och vill du ha tips på vad som kan vara bra att tänka på? Då ska du lyssna på det här avsnittet av podden MarknadscoachernaInnan påsk var jag i Stockholm och fick chans att besöka företaget som gör podcasten för att vara med i en intervju på temat att frilansa som marknadsförare.

I poddstudion tillsammans med härliga Sanna Persson som intervjuade mig.

Tips för dig som vill frilansa som marknadsförare

Beskrivning av avsnittet: Frilansar du inom marknadsföring redan idag, eller funderar du på att klippa av linan och börja köra eget? Då är veckans avsnitt som gjort för dig! Jennifer Sandström, egenföretagare och bloggare, gästar podden och pratar om hur man vågar ta första steget, hur man gör för att hitta uppdrag och sälja in sig själv och sina tjänster, och vikten av att skapa sig ett team att bolla utmaningar och fira framgångar med.

Du kan lyssna här eller söka på Marknadscoacherna i din poddapp, t.ex. iTunes

Det är ett avsnitt med massor av tips och knep som jag själv använt mig av för att våga starta eget, hitta uppdrag och bolla alla möjliga bollar parallellt.

Jag har lyssnat på Marknadscoacherna sen de startade upp i höstas och det jag gillar är att avsnitten är korta och koncisa! Ett upplägg vi också satsar på i vår nya podd Faraway Finland. De har redan över 30 avsnitt ute så kanske hittar du något tidigare avsnitt som kan vara av intresse, en hel del är B2B-anpassat då det är vad de själva jobbar med, men de går också in på andra mer generella ämnen inom digital marknadsföring.


Mer läsning på temat företagande & marknadsföring:

* Så marknadsför du din blogg
* Tracka din arbetstid – tips på smart verktyg
* Hur tar man betalt av vänner?

FÖLJ:

6 svar

  1. Vad roligt! Det här är något jag själv funderat på men så är jag lite osäker på hur jag kan frilansa inom detta, och om jag ens har tillräckligt med erfarenhet. Måste i alla fall lyssna på detta.

    1. Spännande tankar Christine! Kanske kan du börja med små steg – eller också läsa på mer genom att ta en kurs eller liknande :) Hoppas du blir inspirerad av poddavsnittet!

    1. Åhh – så glad att du hittade det här inlägget och hade nytta av intervjun! :)) Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.