Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Friday & Friends

Vi skrattade högt hela kvällen och ännu högre när allting gick fel. Det var min fantastiska vän Corinne som lyckats dra ihop ett litet gäng och hennes idé om att “jag gillar ju dessa människor så de måste gilla varandra” höll till hundra procent. Det var Ellen som jag träffat tidigare och tycker är en så rolig och bra typ! Och sen Janina som jag inte träffat tidigare – minst lika rolig och bra typ hon också.

Vi pratade om sådant som man gör första gången man träffas men också om typ alla ämnen man har en åsikt om men aldrig skulle våga uttrycka offentligt. Många bloggare känner idag att man inte vågar uttrycka något svart eller vitt utan måste vara galet inkluderande för att inte trampa någon på tårna och riskera en ilsken kommentar. Jag försöker att inte tänka på det, utan säga vad jag tycker och tänka att alla inte kommer hålla med men det är okej. Tänker att diskussion är bra!

Är förresten fortfarande imponerad av hur otroligt dåligt bemötande personalen på en restaurang som tar 18 € för en ganska medioker vegetarisk burgare kan ge. Och inte bara dåligt utan liksom på riktigt ganska rude? Är det pga. Finland? Eller någon weird företagspolicy? Typ det har jag grubblat på idag.

Har förutom att grubbla på det haft en nice hemmalördag. Skrivit på blogginlägg, tagit fram sommarkläder, tvättat, pussat på T, mediterat, rensat badrumsskåpen, sett ett avsnitt av senaste säsongen New Girl (på Netflix nu!!!) och nu ser vi på hockey. Fick ont i hela kroppen när en spelare fick pucken rakt i ansiktet. Tycker att de borde ha galler på sina hjälmar de där snubbarna. Har också insett att jag till största del analyserar annonserna när jag ser på hockey och har fram tills idag när jag googlade det trott att Liqui Moly var alkohol – det var det inte.

Har också gått in mina nya solglasögon. Haha eller inte. Men testat dem för att fota och visa mamma. Hon tyckte jag var “söt och cool” sen frågade hon “mite se maksa”, som alltså är, typ, finska för “vad kostar de”. Eftersom tanken var att det skulle vara hennes födelsedagspresent till mig såhär två månader senare (mina föräldrar ger aldrig menlösa presenter och för det älskar jag dem, alltså inte bara för det men ni fattar).

Det fortsätter dock regna utomhus. Men nu är jag redo i alla fall.

FÖLJ:

4 svar

  1. Snygga solglasögon!

    Kul träffa vänners vänner :) Imponeras av sådana som för samman folk ich lyckas (mina kompisar har typ sldrig klickat haha..)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.