Jennifer sandström

Friday feelings

En typiskt skön fredag. Jag har lyckats beta av det ena efter det andra på att göra-listan (lite mejl, bokat flygresa till Stockholm, betalat en faktura och bokfört, + skrivit på ett blogginlägg) och har dessutom haft ett peppigt samtal med min bloggkollega Clara som bor i Malmö. Det är så härligt att få lite mänsklig kontakt över telefon och inte bara meddelande och mejl över nätet.

Ute pågår sommaren, och det är lite svårt att motivera sig själv till att jobba framför datorn när man kunde ta cykeln ner till stranden och samla d-vitamin istället. Solen, du får vänta.

Jag tänkte i alla fall ta och cykla till gymmet när jag avslutat jobbet. Visserligen ironiskt att stänga in sig på ett gym när det är fint väder, men musklerna bryr sig inte om solen lyser och jag sprang igår… Sen ska jag faktiskt ta Twingo (vår nya mini-bil om någon missat) ut på landet och hänga med några vänner ikväll med lite kräftor och övernattning där. Sjukt mysiga fredagskvällsplaner.

Tidigare i veckan hängde jag här, på Beerger i Helsingfors, och drack en Ginger Bee. Yum. 

Här får ni ett tips på fredagspeppig låt också: Apart med Hymner & Bast. En ny svensk-finsk duo med norsk sångare, alltså kan det bli en bättre mix? Den går på repeat här just nu.

FÖLJ:

2 svar

  1. Trevlig helg! Här skiner solen och jag ska köra en springtur och hämta Nelly på förskolan. Och du, din nya design är SÅ snygg, hälsa brorsan det!

    1. Låter som riktigt sköna fredagsplaner hos dig också. Och taaaack – både han och jag blev väldigt glada av att höra det :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.