Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fredags.

Det blev fredag, jag gick upp tidigt och var på jobbet tidigt. Sa jag att vi flyttat till nytt kontor? Bara en trappa ner men det är såå mycket bättre, dubbelt så stort – så mer space och liksom ett lugn som sprider sig genom kontoret när inte alla sitter i samma rum… 

Veckans fredagsfika var donuts och jag jublade, så gott! Fina dessutom.

     

Och så en hiss-selfie.

Fredagskvällar har varit lite tråkiga den senaste tiden, men inte den här fredagskvällen. Jag cyklade hem efter jobbet, gick ut och sprang i 24 minuter, duschade och sen blev jag och Mumin upplockade av hans två vänner – och så åkte vi ut på landet! 

 

Ut på landet där alltså Mumins föräldrar bor och driver sitt bed&breakfast. Som idag är lite regnigt och fortfarande väldigt mysigt.

Igår besökte vi en bar i Matildedal, grillade till middag och spelade ticket-to-ride. Idag åt vi sen frukost och nu ser vi på hockey Finland-Frankrike, såklart. Den har just börjat – alltså hela hockeygrejen och jag känner direkt: det tar aaaaldrig slut. Varför har man öht hockey på sommaren? Det fattar jag inte. Men det regnar, så just nu är det okej (och ja kan blogga och läsa en bok istället).

Ikväll: EUROVISIONPARTY!

FÖLJ:

3 svar

  1. Ja visst är det konstigt att det är VM i hockey typ en månad innan det är samma i fotboll…

  2. Skulle tro att hockey-VM är så sent för att alla nationella hockeyligor och NHL och liknande ska ha hunnit ta slut och länderna ha skrapat ihop lag helt enkelt, annars är ju spelarna utspridda över världen typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.