Jennifer sandström

Från Paris till Stockholm

Hello friends. Det blir lite flängigt den här veckan kan man säga. Landade ju i Paris på måndagen, och igår (torsdag) i Stockholm. Efter en natt hemma hos min vän Hjalmar och en fredag på Influencers of Swedens kontor på söder (jobbat lite och sagt hej till Linda här!), så ska jag nu åka ut till Sigtuna för att börja min fotokurs! Jag övernattar där och kommer sedan tillbaka till Stockholm en natt och tar färjan hem på söndag – det blir alltså inte många nätter på en och samma plats under dessa dagar.

Lite jobbigt men också lite mysigt. Och så blir det lite intensivt med allt detta häng med trevliga människor och att påbörja något nytt.

Hos Influencers of Sweden. På letter-boarden står det: det enda ordet som är okej att särskriva är vinäger. Det kan man ju i och för sig hålla med om.

Såhär mysigt är det alltså på InoS HQ. 

I övrigt känner jag mig lite trött, nästan som om jag har en förkylning på g, nästan. Och så längtar jag hem till Mumin och lägenheten. Att få ta det lite lugnt, packa upp väskan och inte behöva bo i den längre liksom. Men tills dess ska jag njuta av Stockholm, att få komma igång med fotokursen och hänga med vänner. Det är ju fredag, after all, även om alla dagar har en skön känsla över sig just nu i och för sig.

Ha en fin helg hörni 

FÖLJ:

6 svar

  1. Hehe japp, är på färjan hem nu och ser fram emot att få komma hem.
   Sigtuna var supermysigt, hann tyvärr inte flanera omkring i den Lilla staden.

   Kram!

 1. Tycker tanken på att jobba från ett riktigt kontor sådär känns himla proffsig ;) Fnissade förövrigt jättemycket åt den där vinäger-tavlan, var tvungen att fota av så jag kom ihåg! Hoppas livet lugnar sig lite nu, även om det är kul med fullt upp! Kram

  1. Tog du en live-bild idag av tavlan? ;)
   Och jaa jag kommer nog försöka hänga på något coworking space i Helsingfors också förhoppningsvis!

  1. Visst är den lite härlig ;) Jaa det är kul, men också krävande – det var riktigt skönt att komma hem tillslut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.