Jennifer sandström

Search
Close this search box.

5 saker jag läst + 2 fina inlägg

Här kommer lite trevligt jag läst den senaste tiden:

* Resebloggen 4000 mil har intervjuat en hotellexpert och bjuder på kul läsning: Hotellexpertens värsta historier – så här beter sig svenskar (och andra) på hotellet.

* Den engelska sajten Office hours skriver om två strategier för att tackla mansplaining.

* Peppe Öhman som bor i L.A. skriver ett fint inlägg om något jag tycker alla behöver påminnas om ibland: You're not too old and it's not too late.

* Lisa på resebloggen Livet från den ljusa sidanär brutalt ärlig och delar med sig av verkligheten i vardagen, och förklarar hur hennes dagar går ihop när många undrar hur sjutton gör du?

* Och slutligen, den här texten som min vän och förra kollega skickade till mig i veckan: 10 things I've learned since quitting my job (inspirerande för att jag själv just sagt upp mig och för att den tar upp lite sådant som jag själv tänkt på men också sådant som jag behöver påminnas om).


Jag har också blivit omnämnd hos två gulliga bloggare på senaste som jag ville passa på att nämna: 

* Sannas rum nämner mig bland 4 andra superhärliga damer och tipsar om mitt inlägg Hur vågar man ta steget mot sin dröm eller göra något som skrämmer en?

* Danielas dagbok skriver om 5 finlandssvenska bloggar hon gillar där jag syns tillsammans med 4 goa finlandssvenskar, fint att få bli omnämnd hos Daniela och att få vara en i gänget när man bor i Finland även om man är svensk!


Har du läst något bra/trevligt/kul/viktigt nyligen?

FÖLJ:

10 svar

  1. åh, not too old och not too late, den grejen är ju så himla viktig. har tänkt mycket på det senaste året, för jag har alltid varit yngst i olika sammanhang och gjort grejer tidigt. och då blir det så lätt att man fortsätter att jaga det där, vilket förstås är dömt att misslyckas. om ens unique selling point är att vara yngst misslyckas det ju ganska snabbt, typ det enda som är säker tär att vi alla blir äldre…

    roligt med peppen att våga efter att ha sagt upp sig på jobbet, jag hejar verkligen på dig!

    1. Vad fint att du reflekterat över detta och gått igenom det. Jag är nämligen också van att alltid vara yngst, och jag är rädd att det kommer bli lite av en chock en dag när jag upptäcker att jag inte längre är det kanske… :O så ja, det är nog klokt att framhäva en annan USP ;)
      Och tack Ulrika, det värmer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.