Jennifer sandström

Fotboll, fransk porrfilm och Burger King-öl.

Gillar att göra saker vi inte jämt gör. Som att se på fotboll Tyskland-Frankrike med ett gäng olika nationaliteter inklusive fransmän och tyskar på kontoret.

20140705-125626-46586346.jpgNorsk och finsk DJ på kontoret… Haha! Så härliga killar!

För att senare efter avslutad match och ett par öl gå vidare till bion för att se en av filmerna som visas under filmfestivalen här i München.

20140705-125639-46599746.jpgVi hade skojat hela veckan om att det skulle vara fransk porr, men det var en otroligt vackert filmad film med både sensuella och sjukt creepy inslag, typiskt djup film. JAG ÄLSKADE DEN. Var helt uppslukad av filmen och satt som klistrad i nästan två timmar trots att jag innan den började var övertygad om att jag skulle somna. Love is the perfect crime var titeln på den franska filmen, jag tänker inte ens försöka minnas det franska namnet. Det var så vackra vyer av snöiga berg och cigaretter i nästan varenda scen. Jag hatar det men cigaretter ger verkligen en speciell touch i film och på foton. Och när det är Frankrike känns det som ett måste, också sorgligt men sant.

20140705-125645-46605735.jpg
Innan filmen åt vi på tamdadam! Burger King. Eller ja, jag köpte simplaste möjligaste hamburgaren från McD (ätit tre hamburgare därifrån på två dagar, schhh säg inte till någon – dåligt inflytande från killarna). Och alltså, kan man i Sverige köpa öl på dessa ställen? Förmodligen inte, men det kan man såklart här. Känns så, fel? Här på bilden står min finska fav och dricker BK-öl utanför McDonalds, hehe.

Nu, gissa vad jag ska göra?? Ska shoppa med tjejerna!! Känns lite som en lyx att faktiskt hänga med kvinnligt sällskap. Är ute vid Olympia Einkaufszentrum som är ett shoppingcenter lite utanför stan. Senare hamnar jag förmodligen framför ännu en fotbollsmatch, men blir nog en lugn kväll även om partyt alltid väntar runt hörnet.

Ha en fin helg älskade ni!
/Jennifer, känner sig himla himla glad och tacksam över livet

FÖLJ:

Ett svar

  1. Hade samma samtal med vänner inför en annan filmfestival, jag skojade om att den “djupa” filmen bara var mjukporr och en ursäkt för regissören att få titta på nakna tjejer. ” Nejdå, inte alls, var inte så trångsynt” svarade de. Det var en svartvit film om några tonårstjejers sexuella uppvaknande på en flickskola. Jag skrattade så jag grät!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.