Jennifer sandström

Girls

Jag hatar att shoppa (ja det är värt att nämnas varje gång jag trots allt gör det) men fyfan vad fint att hänga med tjejer! Shoppade sommarskor (känns som att sommaren är över), en alldeles underbar jeansblå topp med stjärnor på, och underkläder. Sedan gjorde jag även något som jag är så stolt över! Hittade en snygg vit kjol, kjol är ju lite min uniform, men den hade smink på sig och butiken vägrade sänka priset. Så typiskt trashiga budget-butiker. Men jag köper den i alla fall…. Tillsammans med en t-shirt. Går sedan genom hela shoppingcentret för att komma fram till beslutet att nej, jag tänker lämna tillbaka båda köpen. Och så går jag hela vägen tillbaka, möter såklart samma tjej i kassan, och säger I changed my mind. Kändes så bra att lyssna på den magkänslan. Vill faktiskt försöka shoppa kläder med bra kvalitet för lite högre priser – det är värt det!
20140705-194911-71351796.jpg
Här är de, min shopping som ger mest ångest. Men behövde verkligen ett par öppna skor, en ny bh, och ja toppen var bara som skapt för mig!

Jag och Lena, min norska vän, avslutade sedan på Pepe Nero med asgod pasta och aperol spritz!

20140705-194912-71352908.jpg

Mysmysmys dag alltså, trots allt. Och hade saknat att ha någon att skvallras med sådant som män inte förstår sig på eller finner intressant.

Och nu: möta upp gänget på Paulaner Garten. Ölträdgård som är typ det enda man gör här i München! Puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.