Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Att vara en lycklig singel och så.

Livet som singel, jag kan bara minnas att ett sådant liv är smärtfritt och befriande. Jag tycker det är lite synd, att så många går runt och längtar efter någon, när man faktiskt kan njuta av allt annat. Okej, okej, jag vet. Det finns kanske ingenting bättre än att krypa upp i någons famn och glömma bort att vi existerar samtidigt som vi känner oss mer levande än någonsin. Men, dagar av att bara ha sig själv att tänka på… Vakna upp en lördagsmorgon och göra precis vad man känner för. Festa med tjejkompisarna till tidiga morgonen för det finns ingen som man hellre vill gå hem och kramas med. Göra absolut ingenting om kvällarna, se på meningslösa serier, äta knäckebröd i sängen och fastna i skrivandet tills efter midnatt. Hänga på caféer med sig själv, smsa med någon ung man som verkar trevlig, ha de fulaste underkläderna på sig, inte raka benen annat än om vädret tillåter bara ben, och listan fortsätter i oändligheten.

Jag kan förstå att om man inte är en person som tycker om att vara ensam lika mycket som jag gör, så är det förstås knepigare. Men i så fall – häng med vänner! Gör nya saker och träffa nya människor – “skaffa en hobby”, cliché men ändå så bra tips. Man kan inte bara gå runt och söka efter kärleken och ständigt sträva efter att hitta någon – ta vara på tiden du har med dig själv istället, den kan vara underbar!

Och shit vad trött jag blir på mina egna klyschiga ord, haha. Men kanske finns det någon där ute, av er, som behövde läsa precis just det här precis just idag? Man kan alltid hoppas. Puss på er och var lyckliga och stolta singlar, du kommer hitta någon en dag!

FÖLJ:

8 svar

 1. Jag vet inte om jag är singel eller inte, det är så komplicerat, men trots om jag är det så känns det ändå bättre än på länge.

 2. Ha, jag har kille och jag rakar verkligen bara benen om jag känner för det. Tycker det är hemskt att få det att låta som att bara för att man är i en relation så måste man göra nåt man inte vill. Eller bara för att det är soligt och barbent så måste man raka sig.

  Jag trodde de unga visste bättre än så nuförtiden.

  Överhuvudtaget tycker jag att det låter som att du bara har erfarenhet av dåliga förhållanden. Skulle jag känna att jag inte var fri att göra det jag ville skulle jag inte stanna kvar i min relation.

  1. Jag har skrivit om det här Lis https://jennifersandstrom.se/2014/03/08/livet-som-kvinna/

   Visst är det sorgligt, men jag tar det lite med en axelryckning. Det här inlägget är även lite med glimten i ögat, ärligt talat rakar jag inte mina ben även om jag träffar någon :-)

   Intressant analys av mina förhållanden. Det här inlägget var inte menat som ett “jag är hellre singel för det är ju sådär att vara i ett förhållande” utan ett “det kan vara trist att vara singel men gör det bästa av det”. Jag lämnar nog alla situationer så fort jag inte känner mig fri, det var en anledning varför jag lämnade Indien. :-)

 3. Åh du är så klok!!

  lev i här och nu och njut. Är man hel, träffar man sedan även någon annan som är hel…. såvida det är meningen :)

  (Var lycklig singel i 24år.. konstigt enligt andra, men fan… jag vet att jag drss med mig själv hela livet, så satsade på att discover myself och bli kär i mig själv… och det funkade! Jag är a strong independent woman som älskar mig själv…och visst har jag fått turen att bli älskad av någon annan nu också..men kärlelen från en själv är minst lika viktig)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.