Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Det blir bra.

Det är strax innan lunch och jag tänker att idag skulle jag ta en gigantisk latte och sätta mig på en balkong jag inte har och njuta av sommaren som är där ute. Jag skulle kunna sitta med ansiktet vilandes i händerna, ni vet typiskt drömmande position, och bara le. Så skulle jag kunna sitta hela dagen, med blicken långt borta i horisonten.

Det kommer antingen bli en jättespännande höst och helt otippad, eller en helt jättetråkig och grå sådan. Men jag vill tro på det första. Och blir det inte alls så, utan något helt annat, så går ju det också bra. Jag gillar att ha den inställningen, att våga hoppas, våga drömma, men också vara ok med något annat.

20140704-124901-46141633.jpg
Livet, så oförutsägbart och magiskt. Visst är det fint ändå?

Och ja ni får hata mina kryptiska inlägg om ni vill, gör ni det? Men det är som det är nu… :-)

FÖLJ:

2 svar

  1. Det är OK att vara kryptisk:D

    Hehe. Närå, har försökt luskat ut nu i en vecka! Hoppas hur som helst – vad det än är – att det känns bra:)

    Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.