Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Det finns bara ett rätt sätt att fatta ett beslut.

Varje beslut vi tar är en risk, men det är en risk lika mycket som det är en chans. Och man vet aldrig vart vägen man väljer ska leda, det är lite just det som är tjusningen. Jag tror dock att det är lätt att välja en väg som andra väljer, för då är man inte ensam och det känns tryggt. Men vad man egentligen bör göra, är att verkligen lyssna till och följa sin magkänsla.

Om det känns rätt i magen och du tar ett beslut så är det ok även om det går åt helvete. Om du däremot tar ett beslut som inte känns helt rätt, men snarare är något ‘du gör för att du borde', då finns alla risker i världen att du kommer bli antingen olycklig eller senare i livet ångra dig. Det är en filosofi jag tror på.

I framtiden önskar och hoppas jag att jag kommer sitta och se tillbaka på tokiga beslut jag tog, kanske gick det inte alltid bra – men jag kommer alltid alltid vara nöjd med att jag lyssnade på magkänslan.

Och idag när jag sa orden högt och rakt ut, två gånger, och skrev det i text, så kändes det rätt varje gång. Det är egentligen inget dramatiskt, inte alls. Men ändå känns det läskigt och pirrar lite. Det känns rätt just nu, och det är faktiskt allt som räknas. ♡

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.