Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Födelsedagskvällen.

Jag som egentligen tycker att födelsedagar inte behövs firas, särskilt inte om de inträffar på onsdagar, föreslog i alla fall att vi kunde ta en drink. En riktigt god mojito liksom, det var jag ändå värd!

Allting skedde lite spontant och några kollegor följde med. Restaurangen vi hamnade på blev jag dock kär i. Pacific Times var namnet på den och ligger i närheten av hipsterområdet, som även är ett område för barer och restauranger. Så. Galet. Gott. Åt faktiskt bara en förrätt som var lika stor som en varmrätt, rostbiff med någon krämig sås och ungspotatisar. Ska ta dit pappa när han kommer hit och äta deras dyraste varmrätt ;) Som födelsedagsbarn på restaurangen fick man ett glas med något jag inte minns exakta namnet på, men det var champagne och svartvinbärs-någonting.

20140308-170242.jpg20140308-170302.jpg

De hade goda drinkar också, även om mojiton inte gick att få då de hade slut på mynta. Och samma filur som insisterat på tårtan på kontoret tyckte nu att födelsedagsbarnet skulle få några extra drinkar också. Det blev en sen kväll, det blev det. Men det sägs att man bara fyller år en gång om året? Och 22 bara en gång i livet?

Vi hamnade på en bar och sen så var vi alla lite trötta när det plötsligt blev torsdag.

20140308-170313.jpg

Tur att man som något mer vuxen i alla fall insett det här med “eget ansvar” och har någon form av moral i sig. Jag tycker inte det är helt okej att festa på vardagar med tanke på jobbet, men balanserar man upp det är det en annan sak. Just nu ligger jag till exempel i min säng, trots det fina vädret, och jobbar lite. Så ni behöver inte ifrågasätta mina handlingar, jag har läget under kontroll! Ser dock något djävulskt fram emot en lugn och pigg vecka med jobb och träning!

FÖLJ:

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.