Jennifer sandström

Överraskningarna i veckan.

Måste ju berätta om min födelsedag trots allt, lite såhär i lite för länge efterhand. Den inträffade alltså i onsdags. 5:e mars.

Jag måste säga att jag har väldigt fina människor i mitt liv. Nya och gamla. När jag kom till kontoret på onsdagsmorgonen möttes jag av kramar som spred ut sig lite över hela dagen. Cirka en halvtimma efter jag kommit till kontoret gick jag för att hämta frukost från köket. När jag kom tillbaka låg en stor box på min stol. En box med två hål i där man kunde ana cellofanpapper! Gissa vad som gömde sig där i? Ett gäng röda rosor!! När jag förstod att det var blommor tänkte jag att mamma varit i farten igen, men när jag såg rosorna insåg jag att det var lite för romantiskt för att vara mamma (dessutom var ju min rumskompis allergisk sist hon skickade blombud så hon har nog gett upp det). Blev alldeles varm i hjärtat och smälte totalt när jag till sist även hittade det lilla kortet, från min prins. En liten chokladask fanns också med!

20140308-145010.jpg

Alltihop var som en dröm som gick i upplevelse. Om någon sagt till mig för några år sedan att jag på min tjugoandra födelsedag skulle få en bukettrosor från han som älskar mig till ett kontor någonstans i Europa, då skulle jag aldrig vågat tro dem. Jösses. Tänk att få höra det när man var ung och olyckligt kär och kände sig värdelös. Det kanske hade hjälpt lite.

Nästa överraskning inträffade på eftermiddagen. Jag lämnade mitt skrivbord, precis som på morgonen, men nu för att gå på toa. Och när jag kommer tillbaka står hela kontoret upp och börjar sjunga – sen upptäcker jag tårtan på mitt skrivbord!!

20140308-145041.jpg

Kände mig så ärad då detta inte är en typisk tradition från kontoret. Men tack vare gulliga kollegor hade de ordnat med något jag gärna önskat, men inte vågat hoppas på att få. Den typiska traditionen ser nu här också i och för sig, ett kort med allas namn och Haribo!

20140308-145055.jpg

Tänk så enkelt det blir att göra någon glad? Allt man behöver göra är att överstiga deras förväntningar och det är ju lättare ju lägre förväntningarna är. Var alldeles lycklig i hjärtat för alltihop och tänkte att vi borde gå ut och ta en drink i alla fall, för att fira. Men mer om det lite senare!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.