Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Favoriter & tips från årets bokrea

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer

Efter en tid då jag inte läst så mycket är jag nu inne i en fas igen då jag både läser och lyssnar på ljudböcker (det senare hade jag på paus ganska länge). Läser just nu När människan skapade världen (julklapp från min bror) och lyssnar på Mina drömmars stad (efter tips från Maja när jag träffade henne i Stockholm).

Att kombinera två böcker samtidigt är förresten ett nice lifehack – det funkar fint om den ena är mer faktabaserad (den jag läser) och den andra mer fiktion (den jag lyssnar på).

Foto: Unsplash

Om det är någon tid på året du ska passa på att fynda böcker så är det just nu.

Adlibris har dessutom en rabattkod som ger dig 10% extra rabatt bara idag och i morgon (25-26 feb): BOKSTART2020.

Med tanke på att bokhandlarna nästan aldrig ger någon rabatt är det här ett fint tillfälle att passa på att köpa de där böckerna som du så gärna vill läsa – och spara hemma i bokhyllan eller sen ge vidare till någon annan.

Eller som Fredrik Backman uttryckte det på sin Facebook-sida: “Rean är viktig för många butiker, så supporta gärna din lokala handlare och köp något bra till dig själv eller till någon du tycker om. Eller köp något dåligt till någon du inte tycker om.”

Mina favoriter på bokrean 2020

* Kalendern planera för din lycka säljs nu för endast 97 kr. Det var den (fast den om drömmar) jag hade förra året och älskade! Passa på att knip den nu! Inte bunden till något specifikt datum.

* Folk med ångest – Fredrik Backman, boken är som allt han skriver FANTASTISK och bara för ett par dagar sen avslöjade han att den dessutom kommer bli tv-serie. DET blir spännande (längtar också efter miniserien som görs på boken Björnstad!)

* Jag for ner till bror – Karin Smirnoff för 69 kr. Ser den här boken överallt och tänker att jag nog måste läsa den.

* Nora eller Brinn Oslo brinn – Johanna Frid, 119 kr.

* Till minne av en villkorslös kärlek – Jonas Gardell, för 59 kr. Tycker han är så bra och jag har massor kvar av honom att läsa!

* Jag som var så rolig att dricka vin med – Rebecka Åhlund, 79 kr. Otroligt bra bok om inblicken i någon sorts vardagsalkoholism och hur lätt det går att komma undan med.

* Min historia – Michelle Obama, 75 kr. Började lyssna på den här boken men kände att den skulle göra sig bättre genom läsning.

* Med tåg genom Europa – 470 tips och sju rutter, 79 kr. Och på samma tema är jag förstås lika nyfiken på boken Ta tåget.

Här hittar du alla böcker på Adlibris bokrea!
Eller HÄR om du bor i Finland.

Bonustips – mer böcker och reor

* Intresserad av foto? Fotosidan.se har en grym bokrea på nästan alla sina fotoböcker!

* Tyckte annars att Adlibris bokrea var överlägset bättre än Bokus. Men Bokus har två böcker jag är nyfiken på:

* Psst, CDON har också bokrea och precis som Adlibris ger de 10% extra rabatt.

* Förutom de två böckerna jag nämnde i början som jag själv läser just nu vill jag också tipsa om: Klubben – Matilda Gustavsson, 189 kr. Den är visserligen inte på rea men med tanke på att du just nu får 10% är den ändå värd att tipsa om. SÅ LÄSVÄRD! Enda boken du faktiskt måste läsa i år.

Vad tänker du fynda på bokrean i år?

FÖLJ:

2 svar

    1. Visst 😍 Kanske man inte kommer kunna ha exakt ett sånt i sin framtida lite rymligare lägenhet, men något åt det hållet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.