Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

ett glas vin (vatten) i Ponsonby

Jag skrev igår att vi skulle “ta ett glas vin i Ponsonby” och jag tänkte att ni automatiskt skulle förstå att JAG givetvis inte skulle dricka något vin, men jag kan ju inte riktigt säga “ikväll ska vi gå och ta ett glas vatten i Ponsonby”, eller hur? Så vi gick och tog ett glas vin, även om ingen av oss drack vin, det var gin&tonics, rum&coke och lite fancy cocktails – och ja, jag drack vatten, med citron. Okej, pappa?

Haha okej, enough med bitchy mood nu. Gårkvällen var hemskt trevlig, jag älskar att vara nykter, men hatar att det är så fruktansvärt oacceptabelt… Mer om det en annan dag. Skönt att studsa upp klockan 8 i morse och köra ett pass på gymmet. Nu ska jag och mina väninnor cykla ut till Mission Bay! Ha en fin dag vänner, puss!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.