Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

att bli uppskattad för den man är

För ett par dagar sedan fick jag ett så fantastiskt fint mail från en god väninna hemifrån, som också befinner sig ute i världen just nu. Ett mail som fick mig till tårar och det hon skrev landade rakt i hjärtat. Jag blir så glad när människor tar sig den lilla tiden att faktiskt höra av sig till någon och berätta hur mycket den personen betyder för dem. Jag är inte världens bästa på det själv, inte ens på att höra av mig till alla vänner där hemma nu när jag är på vift, men jag försöker att göra det ibland och att få ett mail eller en liten kommentar från er där hemma betyder otroligt mycket. Jag är väldigt glad och tacksam för alla fina vänner jag har i mitt liv. Massor av kärlek till er. ♥

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.