Jennifer sandström

Ett foto i timmen

Utmanades på Instagram att lägga upp ett foto i timmen. Utmaning tänker du? Ja, testa själv försök fota en bild i timmen under en helt vanlig vardag.

Egentligen började allt med en bild på mig på yogamattan i grå Musse Pigg-pyjamas. Men besparar er den nyvakna och halvnakna synen.

Istället dyker vi direkt in till…

9.35. Ringde upp @veerabianca för en jobbdejt.

11.42. Sa hejdå (hoppsan redan här hade två timmar passerat) och tog en paus på spikmattan. Den är flera år gammal men har ännu prislappen kvar. Ingenting jag gör jätteofta men det gör under för en öm rygg och för att slappna av – ofta somnar jag på den.

12.59. Pizzarester från Guido's till lunch. Vita pizzor är för övrigt en favorit.

14.09. Den här dagen utspelade sig den 1:a april, så här blev jag just väldigt mycket aprillurad. En kompis som smsade att han stod nedanför vår balkong. Under 3 minuter stod vi och spanade åt alla tänkbara håll medan han instruerade och frågade om vi hade kikare?! Sen kom det, april april. Ändå kul.

14.42. Månadens plan along med Friday Lab-gänget. Och en cappuccino som T slängt ihop med hjälp av sin secondhand-fyndade Bialetti-mokabryggare.

15.55. Satt ännu och jobbade.

18.42. Kompenserar upp med tre bilder stycken. Tog en promenad med @kuggekugge i öronen och njöt av både hennes surr och solens strålar medan benen pinnade på.

19.43. Hur majoriteten av mina promenader börjar se ut nu. Det finns tid till många kilometrar längs med havets kant.

20.53. Jordärtskockssoppa serverades (vi äter typ alltid enligt någon sorts spansk middagstid) och Sveriges Mästerkock slogs igång. Har ni sett?

Och typ så här ser väl mer eller mindre alla dagar ut just nu. Fast nu är mästerkocken slut, så vi behöver en ny serie. Gärna något på SVT eller tv4, tips?

FÖLJ:

12 svar

  1. Det här är så klassiskt blogginlägg <3 Älskar! Tror att jag inte har gjort en ever. Kanske jag borde ta tag i det… :D

    1. Din kommentar hade märkligt nog fastnat i spam – så upptäckte den först nu! :) Menar du den som syns i närbild tillsammans med mina anteckningar? Det är tyvärr en gammal från Indiska, köpt den second hand. Koppen i första bilden är IKEA.

    1. Haha ja, dags att väcka liv i gamla favoriter (tror det t.o.m. var premiär för mig 😂)

  2. Kolla in serien The Day på svtplay. Spännande belgisk krim, bankrån med gisslantagning. Vartannat avsnitt inifrån, vartannat utifrån. Tips!! Sen är The split också bra, svtplay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.