en tanke om att unna andra

Ibland när jag ska sova, är på lektion eller är allmänt uttråkad, brukar jag kika igenom mina drygt 100 iPhone-anteckningar. Jag lyckas alltid bli inspirerad av mina egna ord som jag skriver ner där ibland när de dyker upp i mitt huvud. Ibland förvånas jag själv och tänker, har jag skrivit det här? 

9:e punkten på en lista över mål jag skrivit ner någon gång.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

5 Kommentarer

 1. Emelie
  19 juli, 2012 / 11:26

  Verkligen kloka ord (sådana tycker jag förresten att det finns riktigt gott om på din blogg)! Du skriver så mycket tänkvärda saker :) Kul att få följa din resa på Nya Zeeland! Krya på dig!

  • jennifer
   Författare
   19 juli, 2012 / 12:02

   Åh tack så mycket Emelie vad gullig du är!

 2. 22 juli, 2012 / 21:48

  Hur gammal är du nu igen? 27? Nä, just det! DU är den klokaste 20-åringen jag känner och jag älskar att du är min vän. Bästa du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?