Jennifer sandström

en tanke om att unna andra

Ibland när jag ska sova, är på lektion eller är allmänt uttråkad, brukar jag kika igenom mina drygt 100 iPhone-anteckningar. Jag lyckas alltid bli inspirerad av mina egna ord som jag skriver ner där ibland när de dyker upp i mitt huvud. Ibland förvånas jag själv och tänker, har jag skrivit det här? 

9:e punkten på en lista över mål jag skrivit ner någon gång.

FÖLJ:

5 svar

  1. Verkligen kloka ord (sådana tycker jag förresten att det finns riktigt gott om på din blogg)! Du skriver så mycket tänkvärda saker :) Kul att få följa din resa på Nya Zeeland! Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.