Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

en tanke om att unna andra

Ibland när jag ska sova, är på lektion eller är allmänt uttråkad, brukar jag kika igenom mina drygt 100 iPhone-anteckningar. Jag lyckas alltid bli inspirerad av mina egna ord som jag skriver ner där ibland när de dyker upp i mitt huvud. Ibland förvånas jag själv och tänker, har jag skrivit det här? 

9:e punkten på en lista över mål jag skrivit ner någon gång.

FÖLJ:

5 svar

  1. Verkligen kloka ord (sådana tycker jag förresten att det finns riktigt gott om på din blogg)! Du skriver så mycket tänkvärda saker :) Kul att få följa din resa på Nya Zeeland! Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.