Jennifer sandström

En dag för mig.

Idag tar jag hand om mig själv, min kropp, min själ, mitt huvud och mitt hjärta. Så skulle man kunna beskriva det ja. Sitter just nu och får fötterna masserade under min pedikyr här hos min kompis salong. Har även vaxat och klippt mig, det senare tog bara fem minuter? I morse började jag dagen med att dra mig i sängen innan jag åt frukost och gick till gymmet. Också ett sätt att ta hand om kroppen sin. Senare slog jag mig ner på ett café i good old Panampilly Nagar (gatan där jag bodde först). Där läste jag Shantaram (att läsa är att ta hand om huvudet sitt!) och åt momos som dumplings kallas här och drack en cappuccino. Att äta och dricka gott är att ta hand om själen sin. Ska äta något gott till middag också. Även om jag stundtals suktar efter tacos och annat “svenskt” (haha) så finns det så mycket god mat här.

20131109-181122.jpg
Och den här bilden passar väl till den här harmoniska och vackra dagen? Det här är mitt favoritblomträd här i Indien!

Fredagskvällen igår bestod av lite, vad som verkar vara återkommande, hemlängtan. Usch, fredagskvällar har gått från att ha varit min favoritkväll till min minst omtyckta kväll sen jag kom hit till Indien. Man undrar liksom: vart är fredagsmyset med tacos och något obligatoriskt tv-program att se på? (Jag har dock inte praktisera “fredagsmyset” riktigt ordentligt under flera års tid dock, så det borde väl inte vara något att sakna…) Egentligen är jag hemskt ovan vid att ha hemlängtan, men det är ju som tur är övergående… Hemlängtan alltså, inte att jag är ovan, hehe.

Har ni en fin helg? Jag hoppas så. Jag har förresten ett nytt mål i livet på gång, det kommer nog bli mitt största mål under 2014 – mer om det en annan gång. Puss!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Det är kul hur man börjar längta efter saker man aldrig brytt sig om förut. Jag brukar längta efter pannkakor och köttbullar, även fast jag i princip ALDRIG äter det hemma, eller ens är sugen på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.