Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En avslappnad finsk fest.

Vi var rätt trötta efter IKEA och lite monterande. Men tog på partystassen (nåja, knappt, men något lite snyggare) och begav oss till husfesten där två födesldagsbarn ordnat så fint. 

Det var en väldigt fin kväll när vi åkte dit också.

  
  

Jag besitter förresten en skill som jag inte berättat om. Jag är sjukt bra på att måla naglarna on the go! Vi bytte buss två gånger och jag lyckades under tiden, på bussen och i bussbytena, att måla alla mina tio naglar utan någon katastrof.

  
 

Det är dock inget jag rekommenderar om man inte känner för att utmana ödet litegrann. Men för lite spänning i vardagen kan man ju testa det!

Väl framme så hade paret gjort pizza och sallad, två olika tårtor och massor med drinkar. Var dessutom väldigt trevligt. Finnarna är ju så himla roliga. Det skönaste tycker jag att det är så betydligt mer avslappnat än allt i Sverige. Nu är jag övertygad om att det finns människor/tillställningar/saker/fester osv i Finland som också är mer “posh”, men min uppfattning är att det är mer förekommande i Sverige. And Sweden, I don't like it. AT ALL. Folks alkoholnivå tycker jag förresten är ganska likvärdig Finland/Sverige. 

Kvällen slutade med frisbeegolf på Playstation. Jag var ingen höjdare på det. Sen var jag hemma i sängen redan kl 00 pga trött och ont i “tänderna”. Längtar så tills den här tandprocessen är över och jag kan återgå till att vara mig själv igen. 

Det var den lördagen.

/Jennifer, som just missade sin busshållsplats pga bloggade

FÖLJ:

4 svar

  1. Jag är faktiskt lite imponerad av dina skills, haha. Trots mina 40 år har jag aldrig ens provat att måla naglarna. Jag är sjukt dålig på en del såna för grejor (typ sminka sig – gav upp det för några decennier sen, haha). Jag blir så sur när det blir fel, så jag lärde mig tidigt att det är en party-destroyer för mig själv att end försöka… Så jag är imponerad, yes! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.