Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Snapshots från veckan.

God morgon lördag! Efter att ha vaknat upp 6.30 hela veckan så slocknade jag ganska tidigt igår kväll, efter att ha kollat igenom veckans paradise. Shit vad spännande det är?? Det bästa med att ligga några avsnitt efter är att man kan gå in på deras bloggar och se vem som kom in eller åkte ut. Kan verkligen inte hålla mig från att göra det, hehe. Någon annan som följer? Det enda riktigt jobbiga med att kolla är att jag bara vill att Adrian ska åka ut. Haha.

Happ, inte tänkt att jag skulle bli “en av dem” som diskuterar paradise hotel, i sin blogg… Oh well, ni får hålla tillgodo med det. Någon annan som följer lika slaviskt?

Tänkte visa lite snapshots från veckan. Insåg också att det varit förvånansvärt lite selfies på bloggen på senaste? Ni får väl hålla tillgodo med det också :-)

Ni vet hur många tjejer köper en dyr designväska? Men har i övrigt inga designkläder? Jag ser inte riktigt poängen. Och kör egentligen lite tvärtom. Lite business casual tillsammans med lille Fjällräven som hängt med på äventyr världen över och inte riktigt behållit sin fina vita färg. Skulle eventuellt behöva investera i en något stiligare ryggsäck, det skulle inte skada. Hatar förresten “handväskor”, har alltid ogillat att bära omkring på saker.

Tapiola har varit så extremt fint i veckan. Sol och bli himmel varje dag. Det här är min favoritplats här i Tapiola/Hagalund. Kolla kulturhuset till höger, hur cool design? Till vänster ligger ett hotell med restaurang och rakt fram ligger ett par små shoppingcenter med lite butiker och restauranger. Och detta centrum ligger ungefär mitt emellan lägenheten och jobbet.

På jobbet i veckan tog vi emot nya rollups. Älskar designen! Ståborden till höger är förresten en smart grej, lediga bord som man kan ta sin laptop till och stå och jobba istället för att alla har varsina ståbord. Strålande tycker jag. Vissa dagar kan jag stå och jobba i fler timmar också.

Just det, fick visitkort också. Vi ska på en mässa i Stockholm nu i november och då kan det vara bra att ha!

Kan slutligen meddela er alla som undrat sedan igår, det var ett mycket lyckat recept på morotskaka. Jag kan erkänna att den var god, kollegorna berömde den och min pojkvän fick en bit som blev över idag till frukost. Hemligheten är kardemumma + kanel i smeten, samt mycket frosting! Och, se till att den inte är för länge i ugnen.

Så nu ska vi HIT THIS DAY!

Planer för dagen:
– Frukost
– IKEA
– Fest hos två vänner till T som fyller år

Trevlig helg på er ♥

FÖLJ:

Ett svar

  1. Jag kollade bara slaviskt den säsongen som samir va med, sen blev det att jag fastnade förra säsongen ändå för de var härliga personer, men den här säsongen kollar jag om jag orkar va uppe så sent bara och eg tycker jag att de e så omogna och lite töntiga…haha :P tål inte lyssna på skånska heller :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.