Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En av finalisterna i Rajala Ambassador 2018

Man måste våga för att vinna – och ibland måste man tävla för att vinna. I somras såg jag att man kunde ansöka till Rajala Ambassadör 2018, en tävling för fotografer och fotointresserade. Rajala är en finsk fotobutik som också finns i Sverige och jag skulle säga att de verkligen kan sin grej och det var även från dem som jag köpte min Panasonic LumixFörsta tanken när man får syn på en sådan tävling är äsch, knappast någon idé – det är så många som söker och jag är ju inte SÅ bra. Men den här gången var det T som uppmärksammade mig om tävlingen och tyckte jag borde söka, så jag ignorerade tvivlet och tänkte det skadar ju inte. 

Och det gjorde det verkligen inte. En månad senare, i september, fick jag ett mejl: Grattis – du är med i finalen! Jag hade blivit 1 av 12 utvalda bland hundratals sökande. Wow.

Tävlingen består nu av fyra deltävlingar och vi har precis avklarat första. Efter varje deltävling elimineras två deltagare för att till slut utse en enda vinnare. Priset är ett ganska nice presentkort och möjlighet att jobba som fotograf för Rajala under nästa år. Men ärligt talat, bara att vara utvald och få chans att vara med i den här tävlingen ser jag som en vinst.

Det här var bidraget jag skickade in tillsammans med min ansökan, på fina Malin. Temat var “Med fotografen”.

» Här kan du se mina 3 bilder som jag tävlar med. Du skrollar ner och hittar mig på fjärde plats med mitt namn Jennifer Sandström. Du kan också läsa om uppgiften och se vilket tema, och vilken utmaning, vi hade för de tre olika bilderna vi skulle skicka in.

FÖLJ:

22 svar

  1. Röstat! :) Vilka många fantastiskt fina foton det fanns med i tävlingen, jag är inte så fotointresserad men stannade ändå och kollade noggrannare vid flera olika bilder!

    1. Taaak Daniela – uppskattar det! Och JAG VET – gissa hur nervös man som deltagare blir av den konkurrensen liksom ;) Men kul att se allas bilder och att det är väldigt olika typer av foton och stilar också!

    1. TACK – supersnällt! Räckte inte till någon vinst men så fint att få detta stöd ändå :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.