Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Editing the perfect life, I mean picture

Så kom söndagen. Vi bilade hem från landet, i snö som blev till vatten och T lämnade av mig i östra Helsingfors. Ett område jag hänger väldigt sällan i. Främst för att det är på andra sidan stan. Ärendet som tog mig hit idag var en BLOMKRANSBINDARKURS.

Som bokades redan i november, mycket populärt tydligen. Och nu förstår jag varför. 3 timmar och 35€ och ut kom detta: min alldeles egna krans!

Här är den faktiskt upp och ner, snöret är det som är uppåt. Och fick betyg godkänt av T, även om han la till vad han skulle ha gjort annorlunda. Hehe. Honest since 1988.

Hur som helst en trevlig sak att göra en söndag. Och vacker sak att hänga upp. Så nu ska den bara spikas upp på dörren (kan man spika i ytterdörren?)

Apropå på vackra ting. Aldrig blir man väl så lycklig som av att fynda en vacker designig retrolampa och en klänning i mocka, på second hand? Fick ingen bild på den dock, varken lampan eller klänningen. Den senare haffades i sista sekund preciis innan de skulle stänga.

Igår åkte vi nämligen runt bland Åbos bästa second hand-butiker. Bland annat Mimmin kirppis på bilden nedan. Gillade den väldigt mycket.

Vissa plagg är en chansning, får se om dessa går att göra något av.

Läste också Ernest Hemingways The old man and the sea. Den är hur kort som helst och går att läsa ute på en dag även för den som inte är en snabbläsare. Spännande dessutom. Hur ska det gå? Och vad betydde egentligen allt på slutet? Hittade något citat om att han ska ha förnekat all sorts symbolik som boken skulle kunna ha? Grävde inte desto djupare i det dock.

Boken är fin, lite hjärtskärande och otrolig, men väldigt fin som story. Förstod kanske inte exakt allt eftersom jag läste den på engelska (fick googla fiskarter några gånger).

Vaknade så här, med tjocka snöflingor som ramlade ner utanför.

Rubriken? En tanke om den ständiga strävan efter att prestera på exakt alla plan. Men det är kanske ett annat samtal. Nu är det i alla fall sovdags i Finland (och säkert också i Sverige). I morgon inleder vi en födelsedagsvecka. Det blir kul.

FÖLJ:

6 svar

    1. Tack! Oerhört smidigt att få allt som behövdes serverat framför sig + instruktioner hur man skulle göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.