Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Drömmiga minnen från München.

Jag älskar att gå in i mitt dreamy mood. Det är ingenting jag gör självmant utan det bara kommer. Till exempel en solig och fin dag på ett tåg, en låt spelas och minnena kommer tillbaka på en millisekund. Förskönade minnen, så som de alltid blir, som man kan drömma sig bort i. Jag minns roadtrips i södra Tyskland och Frankrike. Att få bli kär och göra sådana resor samtidigt är mer än magiskt. Och såklart älskar jag att tänka tillbaka på just detta. Söndagar som spenderades i sängen i varandras armar och sen med långa promenader genom München. En sommar som var varm och härlig. Pretzels till frukost, sallad till lunch. Hög-i-midjan kjolar och korta toppar. Älskarälskar att tänka tillbaka på detta. Det var så mycket som var bra med den tiden. Människorna jag umgicks med. Känslorna jag kände, efter månader av mindre härliga känslor visserligen. Hur jag mådde. Musiken jag lyssnade på. Framtiden som var oviss. Jag får en fin känsla i kroppen när jag minns tillbaka.

FÖLJ:

6 svar

  1. Visst är det härligt att drömma! Framåt, bakåt, rent allmänt :) För att inte drömma fööör mycket försöker jag vara aktivt mindful. Varje natt innan sovdags räknar jag upp dagens tre bästa grejer (händelser, feelings osv).

    god natt! Ser fram emot morgondagen. I love Mondays.. :)

    1. Tack, eller vad man nu ska säga, Luna! Så härligt att få höra sådant från någon annan i alla fall :) kram!

  2. Jag blev också kär i München förra hösten. I själva München alltså, supermysig stad som vi fick väldigt fina höstdagar i. Och en bra fotbollsmatch dessutom. ;) Magiskt!

    1. Jag minns minsann dina blogginlägg därifrån! Och ja jag blev ju också rätt kär i staden jag med. Var mycket kärlek där! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.