Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mer av Malmö och girls night out.

Hej gullefjun och påskkycklingar! Jag sitter på tåget och spanar ut över de skånska gröna fälten. Tåget lämnade just Malmö och jag känner mig löjligt nöjd över den fina helg som blev. Det har dels varit kul att upptäcka mer av Malmö och dels fantastiskt att få hänga med Lisa bara vi två! Vi är ju vanligtvis ett gäng på sex tjejer från då vi pluggade i Jönköping som brukar ses allihopa då och då. 

Igår gick vi genom stan och jag insåg nu att Malmö är ju lite större än vad jag fått intryck av. Väldigt mysigt dessutom. Jag gillar den här stan! Trots att vädret var svinkallt och rätt ruggigt. Som ni ser på bilderna. Det finna många fina och gamla hus i Malmö och sådant är alltid positivt! Jag måste också visa Lisas utsikt, fint att bo högt upp! Man ser en tjusig kyrka, Turning Torso och även havet samt Öresundsbron när vädret är lite klarare. Det mest spännande med att vara här är att det ligger så nära Danmark och är så connectat med det på många sätt. Det tycker jag känns liksom intressant och lite exotiskt! 

Under lördagen strosade vi som sagt genom stan och mötte upp två vänner till min Skånekompis! Vi sågs faktiskt 2011 när vi firade Valborg i Lund i klassisk fira-Valborg-i-Lund anda. Världens gulligaste och roligaste tjejer faktiskt. Vi lagade även middag alla fyra senare på kvällen och det blev något så Malmöitiskt som hemmagjorda falafel!Det blev också vin och bubbel och tinder och sång. Det är så roligt att tindra åt andra när man själv inte har det “behovet”. Jag kan dock känna att lite synd att inte tinder fanns på den tiden jag dejtade… Haha. Det känns liksom som ett väldigt enkelt och effektivt sätt att dejta. 

Och här är världens sötaste ljuslyktor som ska föreställa husen i Amsterdam. Jag måste nog åka dit bara för att få kunna ha sånna här i mitt hem jag också!Vi mellanlandade på en förfest hos grannarna och slutade tillsist faktiskt på en bar vid Lilla Torg. Jag har inte varit på en förfest på sjukt länge, kan inte ens minnas när det kan ha varit. I somras någon gång… Så det var trevligt!

Idag vaknade jag och kände mig lite lätt hungover, något jag inte upplever ofta nuförtiden. Hehe. Inte alls extremt dock, man är väl kanske fortfarande ung och superman???? 

Ska sjunka ner i min musik och stänga ögonen lite nu här på tåget. Väl framme i Göteborg blir jag upphämtad och senare bjuden på röding-middag, lyx! Puss operaälskare! (Haha, autocorrect var snabb där och nu måste jag låta det stå, skulle eventuellt vara “på er”…) 

FÖLJ:

3 svar

    1. Åhnej!! Tack för att du meddelar det. Hände det nu, eller när hände det senaste? Måste be honom kika på det, han kanske försöker sno mina läsare ;) haha. Kraam!

    2. Han hittade felet, ska vara ordnat nu. Tack så mycket för att du påpekade det Nelly!! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.